Produkty pro celozrnný kuskus (2)

Ječné zrno

Ječné zrno

Ječmenné zrno obsahuje až 15,8 % bílkovin, 76 % sacharidů, 3-5 % tuků, 9,6 % vlákniny, enzymy, vitamíny skupiny B, D, E, A. Vláknina, která se převážně skládá z krupice, čistí střeva od škodlivých látek a toxinů. Beta-glukany z ječmene obnovují mikroflóru trávicího traktu a jsou užitečné při léčbě řady onemocnění trávicího systému.
Pšenice

Pšenice

Pšenice dostupná přibližně od 27. června. 2. třída, 3. třída, krmná pšenice 5200 tun Testová hmotnost (ISO 7971-2) (KG/HL) 77 min Vlhkost (ISO 712) (%) 13 max Cizí materiál (ISO 7970) (%) 2 max Poškození hmyzem (ISO 7970) (%) 2 max W (Alveograf) (ISO 27971) (10-4 J) 180 min Bílkoviny (ISO 20483) (%) 11.5 min Mokré lepidlo (ISO 21415-2) (%) 23 min Hagbergovo klesání (ISO 3093) (Sec.) 250 min